Covid Salgını Sonrası Sürdürülebilir Kalkınma Hukukunda Neler Değişmeli?

Sürdürülebilir Kalite Gül Üstün.jpeg (167 KB)

Sürdürülebilir Kalitenin Öncüleri’nde 22 Mayıs Cuma akşamı konuğu Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi kıymetli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Gül Üstün.

22.05.2020 Cuma günü Marmara Üniversitesi Sürdürülebilir Büyüme ve Kalite Yönetimi Yüksek Lisans Program Danışmanı Prof.Dr.Refika Bakoğlu moderatörlüğünde, Prof.Dr. Gül Üstün ile “Kovid Salgını Sonrası Sürdürülebilir Kalkınma Hukukunda Neler Değişmeli?” konusunu; sağlık, gıda, uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma alt başlıklarında değerlendirmeler yaparak gündeme getirdik.

22 Mayıs Cuma Akşam 21.30’daki Instagram canlı yayınımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

youtube.png (45 KB) Kovid Salgını Sonrası Sürdürülebilir Kalkınma Hukukunda Neler Değişmeli?” Söyleşisi
instagram.png (76 KB) @refikabakoglu
instagram.png (76 KB) @gulfisustun
instagram.png (76 KB) @sustainmarmara

Bu sayfa Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 28.05.2020 16:00:00 tarihinde güncellenmiştir.