İklim Değişikliğine Çare, Yenilenebilir Enerji Senfonisi

Marmara Üniversitesi Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İklim Değişikliğine Çare, Yenilenebilir Enerji Senfonisi” 16.12.2019’da  Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İklim Değişikliğine Çare, Yenilenebilir Enerji Senfonisi; Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Refika Bakoğlu'nun açılış konuşmasının ardından Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar'ın iklim değişikliğine çare olarak yenilenebilir enerjiler hakkındaki konuşmasıyla gerçekleştirildi.

Konferansımız hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

tanay_sidki_uyar_1.jpg (5.11 MB)       tanay_sidki_uyar_2.jpg (5.16 MB)

Bu sayfa Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 09.01.2020 20:22:48 tarihinde güncellenmiştir.