İnovatif Problem Çözmede Dijital Dizayn Thinking

Esin Bozyazı.png (953 KB)

Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak başlattığımız Covid-19 krizinde yeni bir paradigmanın peşinde “Corona-digma” tartışmalarının bu haftaki konuğu Sosyal Sürdürülebilirlik Ensitüsünün Kurucu üyesi, aynı zamanda Crossover Projects(COP) kurucusu Sayın Prof. Dr. Esin Bozyazı.

Sayın Prof. Dr. Esin Bozyazı 2013 yılından bu yana Girişimcilik Profesörüdür. Sosyal Sürdürülebilirlik Enstitüsünün kurucu üyesi ve yönetim kurulundadır. Ayrıca danışmanlık şirketi “Crossover Projects”de Avrupalı şirketler için yenilikçi iş modelleri geliştirmekte ve yaratıcı fikir üretimi için atölye çalışmaları sunmaktadır.
Prof. Dr. Esin Bozyazı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okumuştur. Daha sonra Stuttgart Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi yüksek lisansı yapmıştır. 2000 yılında Münih’teki Ludwigs Maximilian Üniversitesi’nde Ekonomi doktorasını yapmıştır. Nisan 2020 ‘de ise Steinbeis Danışmanlık Merkezi’ni kurmuştur. Sayın Bozyazı’nın uzmanlık alanları ise; ticari danışmanlık, iş tasarım atölyeleri, sürdürülebilirlik iş modelleri, start-up girişimcilik ve danışmanlığı, Agile proje yönetimi (kanban, scrum, dizayn thinking, science fiction thinking), sosyal sürdürülebilirlik etki, iş ilişkileri ve network yönetimi.

Sayın Prof. Dr. Esin Bozyazı’nın konuk olacağı, Sayın Prof. Dr. Refika Bakoğlu’nun ise moderatörlük yapacağı Instagram canlı yayınımızda sizleri görmekten mutluluk duyarız.

Katılım bilgileri aşağıdadır.

19.06.2020 Cuma saat: 21.00
Instagram Canlı Yayın aşağıdaki hesaplarda olacaktır.

instagram.png (76 KB)  instagram.com/cop_crossoverprojects
instagram.png (76 KB)

instagram.com/sustainmarmara

Bu sayfa Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 18.06.2020 00:28:22 tarihinde güncellenmiştir.