Covid-19 Finans Sektörünü ve Reel Sektörü Nasıl Etkiledi?

Ahmet Ortatepe.jpeg (428 KB)

Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak başlattığımız Covid-19 krizinde yeni bir paradigmanın peşinde “Coronadigma” tartışmalarının bu haftaki konuğu Ziraat Katılım Bankası Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dr.Ahmet Ortatepe. Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Sayın Prof.Dr. Refika BAKOĞLU moderatörlüğünde gerçekleşecek olan yayınımızda “Covid-19 Finans Sektörünü ve Reel Sektörü Nasıl Etkiledi?” konusunu detaylıca konuşuyor olacağız ve konuğumuza “Konvansiyonel Bankacılık ve Katılım Bankacılığı Korona Krizinden nasıl etkilenmekte?”, “Farklı bankacılık türlerinin geleceği nasıl olacaktır?”, “Finansçı gözüyle reel sektörler bu krizden nasıl etkilenecek?” gibi sorular yönelteceğiz.

Dr. Ahmet Ortatepe, 1990 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitimini 1993 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde, Doktora eğitimini ise 2001 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlayan Ortatepe, bankacılığa 1991 yılında Pamukbank’ta Kambiyo bölümünde çalışmaya başlamış, aynı bankada 2001 yılında Şube Yöneticiliğine atanmıştır. 2003 yılında Türk Ekonomi Bankası'nda Ticari Şube Müdürü olarak görevini sürdürmüştür. 2013 yılında T.C Ziraat Bankası A.Ş. Dolayoba Ticari Şube, Şişli Kurumsal Şube Müdürlüğü görevlerinden sonra 2016’da Kurumsal Krediler Tahsis ve Yönetimi Bölüm Başkanlığı'na atanan Dr. Ahmet Ortatepe, 2018 yılında Ziraat Finansal Kiralama A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini yapmıştır. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'de, 2018 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmekte olan Dr. Ahmet Ortatepe, 06 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Kredi Politikaları Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Sayın Dr. Ahmet Ortatepe’nin konuk olduğu, Sayın Prof.Dr. Refika BAKOĞLU’nun ise moderatörlük yaptığı; çalışanlara, girişimcilere, iş arayanlara ve gençlere kariyerleri konusunda destek olacak nitelikteki canlı yayınımızı sizlere paylaşmaktan mutluluk duyarız.

youtube.png (45 KB) CORONA-DİGMA: Covid-19 Finans Sektörünü ve Reel Sektörü Nasıl Etkiledi?
instagram.png (76 KB)  instagram.com/kaortatepe
instagram.png (76 KB)

instagram.com/refikabakoglu

instagram.png (76 KB)

instagram.com/sustainmarmara

Bu sayfa Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 11.06.2020 14:32:16 tarihinde güncellenmiştir.